Välkommen till Hermano!

Hermano är koncernen med rötterna i den värmländska tillverkningsindustrin sedan 90-talet. Vi är idag 125 medarbetare fördelade på tre bolag på tre orter runt om i Värmland. För att kunna utvecklas ytterligare söker vi kontinuerligt nya medarbetare. Våra kunder finns idag inom bland annat medicinteknik, processindustri, energi och logistik.

Är du vår nya Svarvare / Karusellsvarvare på Hedbergs eller EMV? 

Då har du förmodligen redan flera års erfarenhet av verkstadsarbete och arbete i CNC-maskiner. Du kan utan större svårighet tillverka kundspecifika detaljer från råämne med hjälp av ritning och kan programmera och verktygskompensera i styrsystem som Siemens, Heidenhain och Fanuc.

Är du vår nya Fräsare / Arborrare på Hedbergs eller EMV? 

Då har du troligen redan flera års erfarenhet av verkstadsarbete och arbete i CNC-styrda maskiner och du kan på egen hand tillverka kundspecifika detaljer från råämne med hjälp av ritning i styrsystem som Heidenhain och Siemens.

Är du vår nya Svetsare på Hedbergs eller Nomeko?

Då är du troligtvis redan licensierad svetsare, har erfarenhet av svetsning i tjockare material och TIG-svetsning i rostfria legeringar, aluminium m.m. och/eller har erfarenhet av robotsvetsning.

Är du vår nya Industriarbetare på Nomeko? 

Då har du antagligen redan verkstadsvana eller erfarenhet av industriell tillverkning. Ett stort plus är om du även har erfarenhet av figurskärning i plasma eller gas, arbete i CNC-styrda maskiner och erfarenhet av arbete med truck- och travers.

Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och är övertygade om att en positiv attityd och en vilja att lära dig själv och oss, gör skillnad för jobbet som ska göras.

Du skickar din ansökan med CV och en kort presentation av dig själv till: hrlon@nomeko.com

Om arbetsgivaren

Hedbergs Mekaniska är ett utpräglat verkstadsföretag med ca
25 anställda. Verksamheten bedrivs i Skattkärr, strax utanför Karlstad. Den huvudsakliga produktionsinriktningen är legotillverkning och reparationsuppdrag med tyngdpunkt på svetsning och skärande bearbetning. Maskinparken är anpassad till stycketillverkning och mindre serier.
Hemsida: www.hedbergsmek.se

EMV, Ekshärads Mekaniska Verkstad är en traditionell mekanisk verkstad med inriktning på skärande bearbetning och med fokus på stycketillverkning eller mindre serier. Bolaget har totalt ca 20 anställda och bedriver verksamhet i Ekshärad och i Molkom.

Nomeko AB är ett traditionellt verkstadsföretag. Bolaget har ca 70 anställda med verksamhet placerad i Molkom. Produktionen är inriktad på figurskärning, svetsning och skärande bearbetning och anpassad till både stycketillverkning och större serier.
Hemsida: www.nomeko.com